Машинка каталка з ручкою Smoby 720618

  • 2 130.00 грн.

  • В наявності
  • Модель: 720618

Машинка каталка від Smoby росте та змінюється разом з дитиною.

Дизайн каталки та аксесуари, що входять до комплекту, дозволять використовувати її у різних варіантах залежно від віку дитини.

Машинку можна використовувати для гри та прогулянок з того часу, коли дитина навчилася самостійно сидіти. Для безпечного пересування на каталку одягається спеціальна рамка з бортиками, спинкою і ременями безпеки, для ніжок є широка підставка.

Коли дитина зможе самостійно штовхати машину, усі непотрібні деталі демонтуються.

Малюк зможе сам керувати своїм автомобілем. Конструкція каталки надійна та стійка.

Рекомендовано дітям старше 9 міс

Розмір машинки: 54 х 41 х 46 см.

Розміри упаковки : 36,7 х 28,5 х 62,3 см.

Матеріал: високоякісний пластик.

Виробник:

Smoby (Simba Dickie Group). Франція.

Інформація про виробника:

Smoby – думає про розвиток творчого потенціалу дитини. Починаючи з найніжнішого віку, Smoby пропонує лише іграшки зі змістом, які розвиватимуть дитину, надаючи їй найбільший простір для знайомства із зовнішнім світом.

Компанія Smoby – провідний виробник іграшок для дітей у Європі. Заснована в 1924 році, компанія щорічно зберігає і примножує традиції якості продукції, яка вироблена поліцензії знаменитих торгових марок.

Розвиток дитини:

Прогулянки на свіжому повітрі позитивно впливають на здоров'я та розвиток дитини. Музична панель, розміщена на кермі машинки, допоможе дитині розвивати дрібну моторику та формувати причинно-спадковий зв'язок. Коли малюк кататиметься на машинці самостійно, він зміцнюватиме м'язи та загальний фізичний стан, а також покращуватиме координацію рухів і спритність.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре