Дитячий інтерактивний супермаркет Smoby з візком, світлом, звуком та аксесуарами 350239

  • 3 100.00 грн.

  • В наявності
  • Модель: Супермаркет з візком, світлом, звуком та аксесуарами

Інтерактивний супермаркет з візком, звук. та світл. еф., 42 аксес., 60х60х 89,6 см, 3+


Компанія Smoby представляє вам інтерактивний супермаркет з електронною касою та візком, який створений для справжніх любителів шопінгу. Каса маркету виконана у реалістичному дизайні. Тут є все необхідне для швидкого розрахунку: шухлядка для грошей, сканер штрих-кодів зі світловими та звуковими ефектами, термінал для оплати карткою з чеками. Усі товари представлені на численних поличках з цінами. Лише оберіть, що вам до вподоби та складіть товари у зручний візок, який легко пересувається завдяки колесам вільного ходу. А перевірити вагу фруктів та овочів легко, маючи ваги зі шкалою, що показує вагу. До набору входить 42 аксесуари: чеки, сканер, термінал, картка, іграшкові гроші, баночки з напоями, овочі та фрукти, картонні коробочки, баночки для сипучих товарів.

Гра сприяє розвитку уяви дитини та дрібної моторики. Набір виготовлений з високоякісного пластику, має деталізований дизайн та сучасну кольорову гаму.


Характеристики:

- Інтерактивний супермаркет з візком;

- касовий апарат зі справжнім вбудованим калькулятором;

- шухлядка для грошей, що відкривається;

- сканер штрих-кодів зі світловим та звуковим ефектами;

- термінал для розрахунку карткою;

- термінал видає чеки;

- реалістичні ваги для зважування фруктів та овочів;

- полички для товарів з цінами;

- годинник з рухомою стрілкою;

- реалістичний візок на колесах;

- супермаркет виготовлений з високоякісного пластику та має реалістичний дизайн.


42 аксесуари: паперові гроші, монети, чеки, картка, баночки з напоями, тістечка, фрукти та овочі, картонні коробочки з їжею, сканер штрих-кодів.


Smoby презентує захоплюючий інтерактивний супермаркет з електронною касою та рухомим візком, який створений для справжніх шопоголіків. Каса маркету виконана у реалістичному дизайні і оснащена всім необхідним для швидкого розрахунку: грошова шухлядка, сканер штрих-кодів з ефектами світла і звуку, термінал для безготівкової оплати з видачею чеків. Усі товари розташовані на багатьох поличках з вказівками цін. Ви просто обираєте бажані товари і складаєте їх у зручний візок, який легко пересувається завдяки рухливим колесам. Щоб перевірити вагу фруктів та овочів, вам знадобляться ваги зі шкалою, яка відображає їхню вагу. В наборі міститься 42 аксесуари, включаючи чеки, сканер, термінал, картку, іграшкові гроші, баночки з напоями, овочі та фрукти, картонні коробки, контейнери для сипучих товарів. Ця гра сприяє розвитку уяви дитини та дрібної моторики. Набір виготовлений з високоякісного пластику, має деталізований дизайн і сучасну кольорову палітру.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре