Машинка каталка Maestro 4 в 1 Smoby 720303

  • 1 700.00 грн.

  • Нет в наличии
  • Модель: 720303

Машинка-каталка Maestro 4 в 1 Smoby 720303

Конструкція машинки каталки дає батькам можливість змінювати її, пристосовуючись під зростання дитини. На початку її можна використовувати для катання малюка по будинку, а от коли ваш малюк підросте, то можете сміливо використовувати її для прогулянок вулицею. Не варто боятися за безпеку малюка під час прогулянки, тому що за допомогою спеціально обладнаної дуги та ременів безпеки ваша дитина буде надійно закріплена і їй нічого не загрожує. А для здійснення комфортної прогулянки передбачені знімні підніжки та зручна спинка сидіння.

Для зручності батьків передбачено батьківську ручку, призначену для керування колесами машинки, повертає передні колеса. Якщо вашому малюку всього півроку, то каталку можна швидко і легко переобладнати в ходунки, яка добре підійде для навчання малюка першим крокам.

А ось трохи подорослішавши (за виконанням року) дитина зможе їздити в машині каталці без батьківської допомоги. Але для здійснення цієї функції необхідно прибрати підставки для ніг, дуги безпеки, а також батьківську ручку, і ваше маля готове до самостійних прогулянок.

  • Машинка-каталка Maestro 4 в 1 Smoby має зручне сидіння, кермо з мелодіями, відсік для іграшок під сидінням, а також смішні очі, що обертаються.
  • Розміри (без оголов'я): 61 х 44 х 55 см.
  • Вік: від 6 місяців до 4 років.

Виробник:

Оригінал Smoby (Франція)

Інформація про виробника:

Компанія Smoby була заснована у 1924 році у Франції. З 1978 року випускає іграшки і на сьогоднішній день займає лідируюче місце у виробництві та продажу іграшок. Іграшки Smoby відрізняються відмінним стилем, зручністю та практичністю. Особливе місце у виробництві іграшок Smoby займає безпеку дітей. Іграшки виготовляються із високоякісного, екологічного пластику. Основний напрямок Smoby - це іграшки для рольових ігор. Дитячі кухні, майстерні з інструментами, різна побутова техніка та багато іншого. Іграшкова побутова техніка не тільки зроблена з логотипами відомих торгових марок, а й є її точною копією.

Розвиток дитини:

Розвивається координація рухів. Каталка допоможе малюкам робити свої перші самостійні кроки. З віком навчить керувати автомобілем самостійно. Відштовхуючись ніжками, дитина тренує м'язи ніг.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре