Пупс Baby Born Весело у Ванній Zapf Creation 820315

  • 770.00 грн.

  • Нет в наличии
  • Модель: 820315

Пупс Baby Born Весело у Ванній Zapf Creation 820315

 

Лялька My Little Baby нагадує справжнього малюка. Лялька вміє писати. З нею можна купатися, адже вона зроблена зі спеціального матеріалу, який швидко сохне, після купання з нею можна грати. Компанія Zapf Creation дбає про малюків, тому використовує лише високоякісні матеріали повністю безпечні для дітей.

My Little Baby п'є воду із спеціальної пляшечки (емітація). Маленькій мамі треба бути дуже обережною, адже після цього ляльку потрібно вчасно посадити на горщик (емітація, лялька не писає). Якщо цього не зробити, не біда, адже можна використати підгузки. У комплекті є багаторазовий підгузок.

Лялька одягнена в чарівне рожеве плаття. А на голові у неї мила пов'язка з акуратним бантиком.

Чарівне обличчя, милі очі, My Little Baby Born стане улюбленою іграшкою.

Ляльку можна купати.

 

Аксесуари:

 

Лялька. Горщик. Пляшечка. Багаторазовий підгузок. Живіт у пупса м'який. Позаду на ляльці є серійний номер. Лялька не п'є води. Ляльку можна купати, зроблена з матеріалів, які швидко сохнуть.

Розмір ляльки: 32 см

Розмір упаковки: 36 х 29 х 16 см . Вага упаковки: 0,6 кг

Виробник: Оригінал Zapf Creation (Німеччина)

Інформація про виробника: Німецька компанія Zapf Creation AG – провідний виробник інтерактивних ляльок та аксесуарів до них.

Всесвітньо відомі такі марки ляльок, як усіма улюблена Baby born – з 1991 року було продано понад 11 млн. штук у 59 країнах світу, а також Baby Annabell та Chou-Chou.

Основна концепція виробника поєднує високі вимоги до дизайну, якості, безпеки з особливою цінністю ляльок. Колекції аксесуарів, дбайливо розроблені спеціально для кожної ляльки, відкривають перед дитиною нові ігрові можливості.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре