Лялька Даша 32 см, Paola Reina 04451

  • 1 750.00 грн.

  • В наявності
  • Модель: 04451

Ляльки Paola Reina подружки модниці, це не просто ляльки, а цілий світ, створений для маленьких модниць. Варто лише познайомитися з цими чудовими створіннями, відразу ж захочеться придбати такого друга чи подружку, які "розбавлять" життя позитивними моментами.

Особливістю ляльки Paola Reina є їхня багатонаціональна різноманітність. У колекціях є ляльки з обличчями різних рас: європейці, азіати, мулати. У сучасному світі, де стає все менше перешкод і все більше контрастів, така різноманітність дозволить виховувати у дитини почуття толерантності, терпимості та кохання. Лялька виготовлена ​​з якісного та екологічно чистого вінілу, а волосся зроблено з високоякісного нейлону. Тому ляльки PAOLA REINA вважаються не лише красивими та міцними, але й безпечними.

Ляльки PAOLA REINA мають 5 точок артикуляції, гарні лички та костюми. Завдяки особливій конструкції самої ляльки їх легко перевдягати. Завдяки ручній роботі вії, щоки та волосся – ляльки виглядають дуже природно і створюється дуже реалістичне обличчя. Ляльки будуть чудовим подарунком для ваших маленьких принцес!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре