Коляска-Трансформер DeCuevas 3 в 1 Марія, з рюкзаком 80528

  • 1 540.00 грн.

  • Нет в наличии
  • Модель: 80528

Коляска -трансформер "3 в 1" для ляльок із рюкзачком серії Марія висотою 75 см сподобається кожній дівчинці.

Коляска білого кольору з рожевими бантиками та зірочками, рюкзаком на ручку та подушечкою у вигляді цукерки. Біля коляски металевий каркас, прогумовані колеса, зручна сітка внизу для речей.
Завдяки кошику в нижній частині дівчинки зможу брати із собою необхідні речі та аксесуари для улюбленої іграшки. Два передні поворотні колеса (на 360о) забезпечують легкість управління. Легко складається. Люльку можна використовувати як перенесення, а також регулювати рівень нахилу у 2-х позиціях.
Усередині коляски є матрац та подушка у формі цукерки. Зручна ручка коляски має спеціальну антиковзну накладку, а також на ній розміщена сумочка, яку можна використовувати окремо і носити на плечі за допомогою довгого ремінця. Козирок коляски може регулюватися та фіксуватися у різних положеннях. Ексклюзивне, елегантне та дуже реалістичне оздоблення. Виглядає "як справжня".
Цей гарний візок стане улюбленим атрибутом для прогулянок. Наші маленькі принци та принцеси будуть із задоволенням у неї грати, щоб потім стати найкращими батьками.
Розмір коляски: 70 x 41 x 62 см.
Вага: 4,3 кг.
Бренд: Decuevas Toys
Країна власник бренду: Іспанія.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре