Набір для творчості Viga Toys Намисто з сердечок (52729)

  • 740.00 грн.

  • В наявності
  • Модель: 52729

Куди направити невгамовну енергію маленького непосиди? Звичайно ж, у творчий розвиток!
Набір для творчості від Viga Toys Сердечка дозволяє власноруч виготовити безліч милих прикрас. Від комплекту будуть у захваті всі дівчатка від 3 років. В яскравій, зі смаком оформленій, дерев’яній коробочці з 6 секціями ви знайдете:
- 180 намистинок різних кольорів;
- 5 візерунчастих сердечок;
- 5 кольорових шнурків.
Отже, в розпорядженні дитини повний набір для навчання творчості. Нанизуючи на шнурок намистинки та сердечка, рукодільниця вчиться керувати своїми пальчиками, тренує дрібну моторику. Вона стає більш посидющою, терплячою та уважною, зосередившись на процесі. Виробляється здатність виконувати монотонну роботу, доводити почату справу до кінця.
Працюючи над створенням прикрас для себе, дитина не лише отримує естетичне задоволення, а й проводить час із користю – розвиває уяву та креативність. У дівчинки з’являється уявлення про гармонію, пропорції, поєднання кольорів.
Набір для творчості Сердечка – ефективна розвиваюча іграшка, яка дозволяє проявити творче начало та створити неповторні прикраси своїми руками. Сподобається дівчатам дошкільного віку. Підходить для занять за методикою Реджио.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре