Ігровий набір Smoby Baby Nurse Дитяча кімната з аксеcуарами 220379

  • 1 990.00 грн.

  • В наявності
  • Модель: 220379

Великий Ігровий центр "Бебi Ньорс Рожева пудра. Дитяча кімната" допоможе маленькій мамі у догляді за своїм немовлям. Пеленальний столик обладнаний мобілем, який обертається, милою рамкою для фотографії.

Радіоняня з різними колисковими та фіктивною камерою, стане у пригоді, коли потрібно зрозуміти, що саме потребує малюк. Можливо малюк хоче спати, змінити підгузник, гратися або зголоднів.

Для годування посади малюка за поворотний дитячий стільчик з вбудованим підносом. Ситого та задоволеного, поклади малюка на пеленальний столик, щоб змінити підгузник. Усе необхідне для догляду за малюком завжди під рукою.

Для зберігання аксесуарів, під пеленальним столиком розташовано поличку та шухлядку, а збоку поличка для засобів гігієни.

До комплекту входить: радіоняня та камера, дитяча пляшечка, тарілка, підгузник, дозатор для мила з функцією насоса, пляшечка для молока, баночка для дитячого харчування, зубна щітка, термометр, тарілка з магічною ложкою, свідоцтво про народження і упаковка з пластирями.

Тепер маленька мама без вагань знатиме, чого саме хоче її малюк.

Підходить для пупсів до 32см.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре